úterý 10. listopadu 2015

EBAY


Internetové obchody nemám moc ráda, protože se bojím, jestli mi produkt opravdu přijde a pokud jde o oblečení, tak jestli mi bude. Neustále ale ve videích slýchám, že je tohle a tohle z Ebay. Rozhodla jsem se tedy, že si také vyzkouším něco objednat. Myslím, že jsem tomu propadla a tohle rozhodně nebyla moje poslední objednávka, protože tam seženete opravdu všechno a za pár kaček...
Na konci prázdnin (ano opravdu v srpnu :D ) jsem si tedy objednala hned čtyři produkty: kosmetickou taštičku, štětce a dvoje sluneční brýle. Věci přišly postupně na začátku září (nevím přesně po kolika dnech, ale opravdu rychle). Vše jsem našla ve schránce kromě štětců, pro které jsem musela na poštu. Věci přišly v pořádku a zabaleny.

Prvním produktem, který Vám představím jsou kosmetické štětce. Na výběr bylo z několika barev. Protože je mám jako dárek, tak jsem dané osobě vybrala růžové se stříbrným. Pár štětců, které mi přišli dost podobně jsem si nechala a už jsem je i vyzkoušela. Jsou příjemné, nevypadávají jim štětinky a zkrátka mi na nich nepřijde nic špatného. Když ale porovnám štětec od Zoevy s tímto z Ebay, rozdíl je vidět hlavně v kvalitě štětinek, a tím myslím v tvaru. Pokud je Vám líto vyhazovat několik stovek za jeden štětec, tak si klidně kupte tuhle sadu za asi 200 Kč. :)

Další věcí, o které se rozepíšu je kosmetická taštička. Na první pohled mi přijde dost nekvalitní. Kolem nápisu jsou nezahlazené kraje a jeden šev taky není moc dobrý. Co ale musí pochválit je, že taštička má v sobě nahoře dráty, a když se otevře, tak je dost prostorná. Uvnitř má dalších několik kapsiček. Nevím, jestli ji hodnotit kladně, nebo záporně. Myslím, že rozhodne její výdrž.

Nakonec shrnu dvoje sluneční brýle. Ty hnědé jsem si objednávala transparentní. Nevím, jestli to byla moje chyba a nevšimla jsem si, že mám zaškrtnutou špatnou barvu, nebo mi opravdu poslali špatné. Brýle i přesto využiju, ale asi si ještě objednám ty průhledné. S těmi černými jsem víceméně spokojená. Jen jsem si na obrázku nešimla, že mají zrcadlová sklíčka, což mě trošku zesmutnilo....
Objednávali jste si někdy něco na Ebay? Byli jste zpokojeni? :)
Vaše Luci

2 komentáře :

  1. Odpovědi
    1. Jsou super! :) Vůbec nic z nich neopadává a jsou krásně hlaďoučké! Některé opravdu vypadají, jak štětce za několik stovek :)

      Vymazat

Děkuju za každý komentář :)